• Свеж
Delco 15- A C црево за Cadillac CTS

Delco 15- A C црево за Cadillac CTS

DEN 3814.56

Од стока
Во продавницата

Replaces OE Number/Interchange Number : 25859130 Fits the following vehicles : Cadillac CTS2009 V Receiver Drier To Evaporator2010 V Receiver Drier To Evaporator2011 V Receiver Drier To Evaporator2012 V RWD, Receiver Drier To Evaporator2013 V RWD, Receiver Drier To Evaporator2014 V Coupe, RWD, Receiver Drier До испарувачот2014 v Sedan, RWD, приемник посува на испарувачот2014 v Wagon, RWD, приемник пострашен на испарувачот2015 v приемник посува на испарувачот за замена на OE на Acdelco OE за замена на OE/C hoses обезбедува совршена поправка обезбедува совршена поправка обезбедува совршена поправка обезбедува совршена поправка обезбедува совршена поправка обезбедува совршена поправка обезбедува совршена поправка, обезбедуваат совршена поправка, обезбедуваат совршени поправени без да го скршите вашиот буџет. Основана во 1899 година, Acdelco произведува оригинални делови за ГМ и премиум делови за замена на ОЕ за други брендови во автомобилскиот центар. Продадено : Продадено индивидуално.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне