• Свеж
Базил Класичен Картон 12Х12 -Темно Сива, Пк 25, Базил

Базил Класичен Картон 12Х12 -Темно Сива, Пк 25, Базил

DEN 3.33

Од стока
Во продавницата

ТЕМНО СИВО-ПРИЗМАТИЧЕН КАРТОНК 12 Базил Призматичен Картон 12 " Х12 " -ТЕМНО Сивобазил ОСНОВИ-Призматичен Картон. Базил ја носи најобемната линија на киселина и лигнин за денешните занаетчии на хартија од производителите на картички скраперсто. Достапни во огромна разновидност на бои и стилови овие картички се сигурни дека ќе ви ги задоволат очите додека ги комплиментираат вашите шеми.Овој пакет содржи дваесет и пет 12х12во листови одпризматичен Картон.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне