• Свеж
30 Преклопете Рамно Сина Лер Џамбо Висечка Сфера со Рамка Обложена Со Бел Прав. УЛ Волт ПРЕДВОДЕНИ Светла Со Вати Водоотпорен Надворешен Трансформатор, AWG Транспаре?

30 Преклопете Рамно Сина Лер Џамбо Висечка Сфера со Рамка Обложена Со Бел Прав. УЛ Волт ПРЕДВОДЕНИ Светла Со Вати Водоотпорен

DEN 1.00

Од стока
Во продавницата

Викерман 324лт х 30 " Преклопете Рамно Сина Лед Џамбо Висечка Сфера со Рамка Обложена Со Бел Прав. UL 24 Волти 3 MM LED Светла со 10 Вати Водоотпорен Надворешен Трансформатор, AWG22 Транспарентен Кабел и 6 ' Олово Жица Машки Приклучок. 30" Преклопете Рамно Сина Лер Џамбо Висечка Сфера со Рамка Обложена Со Бел Прав. UL 24 Волти 3 MM LED Светла со 10 Вати Водоотпорен Надворешен Трансформатор, AWG22 Транспарентен Кабел и 6 ' Олово Жица Машки Приклучок.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне