• Свеж
Нови 82-Моќ Прозорец Мотор Предната Десна одговара 1987-Форд

Нови 82-Моќ Прозорец Мотор Предната Десна одговара 1987-Форд

DEN 3.00

Од стока
Во продавницата

Градејќи се на децениско искуство користејќи обратен инженеринг за преработка на мотори за автомобилски бришачи, инженерите НА КАРДОН прецизно ги дизајнираа Нашите Мотори За Подигнување На Нови Прозорци Како подобрување во однос на оригиналниот дизајн. Нашите моторни запчаници се дизајнирани со посилен, помалку кршлив материјал за да спречат предвремено абење, ленти и кршење – што резултира со производ на кој можете да му верувате на долги релации. Апликација за возило : Форд Аеростар 1997-90, Бронко ВТОРИ 1990-87, Е-150 Еконолин 1991, Е-150 Еконолин Клуб Вагон 1991, Е-250 Еконолин Клуб Вагон 1991, Е-350 Еконолин 1991, Е-350 Еконолин Клуб Вагон 1991, Е-350 Еконолин Клуб Вагон 1991, истражувач 2001-91, Истражувач Спорт 2003-01, ИСТРАЖУВААТ. Тестирањето на оптоварување обезбедува гарантирани перформанси секој пат. Четките се прецизно дизајнирани за да обезбедат правилно усогласување на арматурата и контактите. Секој мотор е составен со прецизна количина лубрикант за да се обезбеди тивко работење и долг век на траење. Дизајниран со посилен, помалку кршлив материјал од О.Е. за да спречи предвремено абење, ленти и кршење. Магнетите даваат вистинска количина на вртежен момент потребен за да издржат екстремни временски услови и да ги компензираат другите истрошени компоненти во системот за подигнување на прозорецот. Единиците се дизајнирани со мотори со дополнителен вртежен момент за да спречат предвремено откажување што произлегува од неправилно подмачкани регулатори за подигнување на прозорците.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне