• Свеж
Делта 72172-Сс Притисни Скокачки Прозорец Помалку Прелевање, Нерѓосувачки

Делта 72172-Сс Притисни Скокачки Прозорец Помалку Прелевање, Нерѓосувачки

DEN 415.84

Од стока
Во продавницата

Делта 72172-Сс Притисни Скокачки Прозорец Помалку Прелевање, Нерѓосувачки . Делта Притисни Скокачки Прозорец Помалку Прелевање во Нерѓосувачки Делта 72172 - Сс Притисни Скокачки Прозорци Помалку Прелевање, Нерѓосувачки . Со Touch2o® Технологија едноставен допир насекаде на изливот или рачката ќе започне и ќе го запре протокот на вода. Помага да ја одржувате славината почиста, бидејќи миењето на нередот од рацете не треба да вклучува правење неред од славината. LED светлосните сигнали сини кога режимот на допир е активен и блиц црвено кога батериите работат ниско. Автоматското исклучување на протокот на вода по четири минути помага во зачувување на водата. ИНТЕГРИРАНО ТЕМПСЕНСЕ ЛЕД светлото ја покажува температурата на водата, менувајќи се од сина во магента во црвена како што се зголемува температурата.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне