• Свеж
Zmodo 1080p Full HD безжичен систем за безбедност на камерата, двоен опсег 2.4GHz 5GHz, 98ft Night Vision, 96� широк агол на гледање - достапна услуга за облак

Zmodo 1080p Full HD безжичен систем за безбедност на камерата, двоен опсег 2.4GHz 5GHz, 98ft Night Vision, 96� широк агол

DEN 2.33

Од стока
Во продавницата

Zmodo 1080p Full HD безжична безбедносна камера на отворено е дизајнирана да го заштити вашиот дом и бизнис 24/7 со 1080p целосен квалитет на сликата на HD и 98ft Night Vision Distance. Оваа камера е IP 65-доказ за временски услови за да се гарантира соодветна употреба во надворешно опкружување. Исто така, компатибилно е со двојната група Wi Fi мрежа, вклучувајќи и Wi Fi 2,4 GHz и 5 GHz. Со бесплатна апликација ZMODO, можете да ги прилагодите поставките и да примате сигнали веднаш кога се откриваат движења. Сите корисници можат да заштедат клипови бесплатно до 36 часа и имаат право на 30-дневно бесплатно проба на 7 дневен план за снимање на облак. Безбедност и приватност Користејќи го банкарското ниво 256-битен криптирање и безбедност на транспорт (TLS), сите видеа и слики се обезбедени со шифрирање на симетричен клуч на AES на серверите ZMODO во Америка. Zmodo 1080p Full HD безжична безбедносна камера на отворено е дизајнирана да го заштити вашиот дом и бизнис 24/7 со 1080p целосен квалитет на сликата на HD и 98ft Night Vision Distance. Оваа камера е IP 65-доказ за временски услови за да се гарантира соодветна употреба во надворешно опкружување. Исто така, компатибилно е со двојната група Wi Fi мрежа, вклучувајќи и Wi Fi 2,4 GHz и 5 GHz. Со бесплатна апликација ZMODO, можете да ги прилагодите поставките и да примате сигнали веднаш кога се откриваат движења. Сите корисници можат да заштедат клипови бесплатно до 36 часа и имаат право на 30-дневно бесплатно проба на 7 дневен план за снимање на облак. Безбедност и приватност Користејќи го банкарското ниво 256-битен криптирање и безбедност на транспорт (TLS), сите видеа и слики се обезбедени со шифрирање на симетричен клуч на AES на серверите ZMODO во Америка.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне