• Свеж
Комплет за спојки за 2002 Година-Acura RS 2.0 L Тип-S & 2002-Honda Civic SI 2.0 L Брзина

Комплет за спојки за 2002 Година-Acura RS 2.0 L Тип-S & 2002-Honda Civic SI 2.0 L Брзина

DEN 1.00

Од стока
Во продавницата

Можете да купувате Авто Додатоци кои одговараат на вашиот буџет и вкус од нашата ексклузивна колекција која вклучува производи со врвен квалитет за подобрување на стилот, удобноста и функционалноста на вашето возило. Опции за секое возило. Се грижи за внатрешен и надворешен стил. Ја подобрува функционалноста и изгледот. Издржливи и сигурни производи по одлични цени. Features Clutch Комплет за 2002-2006 Акура RSX 2.0 L Type-S & 2002-2006 Хонда Граѓански SI 2.0 L 6 Speed High квалитет на изградба и durability Variety на стилови за секој тип на accessory Compatibility2011 Хонда Граѓански Si, 2006 Акура RSX Type-S ( 2 вратата Купе, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 6speed Manual), 2005 Акура RSX Type-S ( 2 вратата Купе, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 6speed Manual), 2007 Хонда Граѓански Si, 2006 Хонда Граѓански Si ( 2 вратата Купе, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 6speed Manual), 2009 Година, Хонда на Граѓанскиот Si, 2010 Хонда Граѓански Si, 2008 Година, Хонда Граѓански MUGEN Si ( 4 вратата Седан, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 6speed Manual), 2008 Година, Хонда Граѓански Si, 2005 Хонда Граѓански Si ( 2 вратата Hatchback, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 5speed Manual), 2003 Акура RSX Type-S ( 2 вратата Купе, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 6speed Manual), 2002 Акура RSX Type-S ( 2 вратата Купе, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 6speed Прирачник), 2004 Акура RSX Type-S ( 2 вратата Купе, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 6speed Manual), 2002 Хонда Граѓански Si ( 2 вратата Hatchback, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 5speed Manual), 2003 Хонда Граѓански Si ( 2 вратата Hatchback, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 5speed Manual), 2004 Година, Хонда Граѓански Si ( 2 вратата Hatchback, U/KHP 4 Цилиндри Природно Aspirated 2.0 L, FWD 5speed Manual (рачно)- SKU : ZX9 TRND183760 Спојки за Полнење за 2002-2006 Акура RSX 2.0 L Type-S & 2002-2006 Хонда Граѓански SI 2.0 L 6 Брзина.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне