• Свеж
Курјакин Палка Антена Тој Двобоен

Курјакин Палка Антена Тој Двобоен

DEN 863.20

Од стока
Во продавницата

Нашите идеи се производи на експресивни умови кои сфаќаат дека мотоциклот не е едноставно превозно средство, туку претстава за самиот идентитет на една личност. Посветени сме на производство на иновативни делови и додатоцишто не држат Милји Напред. Ние сме страстен и овластен тим, создавајќи иновативни производи кои го подобруваат целокупното искуство на ентузијастот на пауерспорт. Курјакин Билет Антена Хексадецимален Двобоен (864) Нема повеќе свиткани/скршени антени. Палка алуминиумска конструкција. Гумената преобликувана пружинска основа овозможува свиткување на антената доколку се судри или удри. Измерете 12 директна замена за АНТЕНАТА ОЕМ. Соберете САМО СИГНАЛИ АМ/ФМ (без ЦБ). Фитмент 1995-2013 Харли-Дејвидсон Електра Слајд Класик ЕФИ ФЛХТЦ. 1989-2005 Харли-Дејвидсон Електра Слајд Класик ФЛХТЦ. 1995-2006 Харли-Дејвидсон Електра Слајд Флт. 2003-2009 Харли-Дејвидсон Електра Слајд ФЛЕТИ ЕФИ. 2015-2016 Харли-Дејвидсон Електра Лизгајте Низок Ултра Класичен ФЛТКУЛ. 2015-2019 Харли-Дејвидсон Електра Лизгајте Низок Ултра Ограничен ФЛТКЛ. 1989-1999 Харли-Дејвидсон Електра Слајд Ултра Класичен ГОДИШНИНА ФЛТКУ. 1995-2019 Харли-Дејвидсон Електра Слајд Ултра Класичен ЕФИ ФЛТКУИ. 2010-2019 Харли-Дејвидсон Електра Слајд Ултра Ограничен ФЛТК. 1998-2009 Харли-Дејвидсон Патот Лизгање Годишнината ЕФИ ФЛТРИ. 1998-2002 Харли-Дејвидсон Патот Лизгање Годишнината FLTR. 2010-2013 Харли-Дејвидсон Патот Лизгајте Прилагодено FLTRX. 2015-2019 Харли-Дејвидсон Патот Лизгајте Прилагодено FLTRX. 2015-2019 Харли-Дејвидсон Патот Лизгање Специјални FLTRXS. 2011-2013 Харли-Дејвидсон Патот Лизгање Ултра ФЛТРУ. 2016-2019 Харли-Дејвидсон Патот Лизгање Ултра ФЛТРУ. 2006-2019 Харли-Дејвидсон Улица Лизгање ЕФИ ФЛХСИ. 2006 Харли-Дејвидсон Стрит Глајд ФЛХХ. 2014-2019 Харли-Дејвидсон Стрит Слајд Специјални ФЛХС. 2010-2011 Харли-Дејвидсон Улица Лизгање ТРИК FLHXXX. 1989-1994 Харли-Дејвидсон Турнеја Лизгање Класичен FLTC. 1996 Харли-Дејвидсон Турнеја Лизгање Ултра Класичен ЕФИ FLTCUI. 1989-1996 Харли-Дејвидсон Турнеја Лизгање Ултра Класичен FLTCU. 2009-2019 Харли-Дејвидсон Три Лизгај Ултра Класичен ФЛТЦУТГ.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне