• Свеж
Фригидер Вистински Оем Микробранова Термостат

Фригидер Вистински Оем Микробранова Термостат

DEN 2.67

Од стока
Во продавницата

Термостатот 5304509469 е вистински дел од ФРИГИДЕР ОЕМ (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации за Микробрановите. Се препорачува секогаш да се повикувате на упатството за услугата за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека фрижидерот 5304509469 може да се примени на вашиот апарат. Фригидер Производителот Дел Број : 5304509469. Термостатот 5304509469 е вистински дел од ФРИГИДЕР ОЕМ (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации. Фригидар 5304509469 Термостатот е за Микробранови.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне