• Свеж
CopyStar TK-8709C кертриџ за тонер, цијан, принос од 30К

CopyStar TK-8709C кертриџ за тонер, цијан, принос од 30К

DEN 1.67

Од стока
Во продавницата

Ова е оригинална оригинална марка (OEM) Copy Star TK-8709 C (1 T02 K9 CCS0) тонер кертриџ, цијан, принос од 30 K страници. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски/мал бизнис, овој кертриџ нуди огромна вредност заради приносот на цената/страницата -и сега е достапен. За употреба со печатачот Copy Star CS-6550 CI, печатач CS-6551 CI, печатач CS-7550 CI, печатач CS-7551 CI, печатач KM-6550 CI, печатач KM-6551 CI, KM-7550 CI Printer, KM-7551 CI Printer. Купете во доверба и го заменува моделот на кертриџ за кертриџ OEM Toner Copy Star OEM 1 T02 K9 CCS0, TK-8709 C. Ова е оригинален кертриџ за брендови, произведен од Copy Star. Contains 1 x Copystar OEM Toner Cartridge for use in the Copystar CS-6550 CI printer, CS-6551 CI printer, CS-7550 CI printer, CS-7551 CI printer, KM-6550 CI printer, KM-6551 CI printer, KM-7550 CI printer, KM-7551 CI печатач. OEM Copy Star TK-8709 C (1 T02 K9 CCS0) тонер кертриџ, цијан, 30 K принос за употреба со печатачот Konica Minolta Bizhub C454. Bizhub C454 E печатач. Bizhub C554 печатач. Bizhub C554 E печатач . Содржи 1 x Konica Minolta OEM Toner кертриџ за употреба во печатачот Konica Minolta Bizhub C454, Bizhub C454 E печатач, Bizhub C554 печатач, Bizhub C554 E печатач.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне