• Свеж
Зелен 7 -тина испуштена плоча за ограда од ланци

Зелен 7 -тина испуштена плоча за ограда од ланци

DEN 4479.84

Од стока
Во продавницата

7ft зелена испреплетена slatstm од Slat Marehouse Tm може да се додаде во постојната ограда за врски со ланец за подобрување на приватноста, безбедноста и естетиката. Сликите се економични и лесни за инсталирање. Секоја кутија содржи 82 легла и 10 стапки на Viper Lock Channel TM - доволно за покривање на 10 линеарни стапки од три стапала висока ограда. Секоја индивидуална SLAT мери ширина 1,25 инчи и може да се инсталира во ткаенина од 11,5, 11 или 9 мерачи на ланец со дијамантска шема која се движи од 2 до 2,375 инчи. Сликите се долги приближно 80,5 инчи (3,5 инчи пократко од целокупната висина на оградата на ланецот) за да се олесни инсталацијата. Додадете приватност, безбедност и привлечност на Curb на вашата постојна ограда за врски на ланецот . лесен за инсталирање. Не се потребни алатки . Слит во облик на единечен wallид „М“ е широк 1,25 инчи и обезбедува покриеност до 85% . Секоја кутија вклучува 82 лекови и 10 стапки на канал за заклучување на дното . покриено со водечка индустрија водечка 10 -годишна гаранција . за инсталирање , Едноставно, лизгајте го каналот за заклучување на Viper хоризонтално на дното на првиот целосно затворен дијамант на синџирот на врската (видете детали на слики) и потоа лизгајте го секој слот вертикално низ дијамантите на врската со ланецот додека не кликне во каналот за заклучување. Внимавајте да се соочите со секој slat во иста насока. Не ткајте во и надвор од врската со ланецот. Врската со ланец е ткаена на начин што остава простор за палетот да се лизне низ оградата. Можеби ќе треба да се санираат оштетената или свитканата ограда за врски со ланец за да се олесни инсталацијата на SLAT. Одговорност е на сопственикот да се осигура дека вашата ограда ќе го издржи зголемениот товар на ветер за додавање на лекови. Колку приватност можам да очекувам? Количината на постигната приватност варира во зависност од големината на дијамантот на користената врска со ланецот. Големината на дијамантот на врската на ланецот е просторот измерен помеѓу две паралелни жици во ткаењето на дијамантот (не агол до агол). Два инчен дијамант бара приближно 82 легла на секои 10 стапки кои обезбедуваат 85%покриеност (1,25 "x 82 ÷ 120" = 85,4%). Врска на синџирот на економија со 2,375 "дијамант бара приближно 74 лекови на секои 10 стапки, обезбедувајќи 75% покриеност (1,25" x 74 ÷ 120 "= 77,1%). Синџир за врски со ланец со дијамантска шема поголема од два инчи ќе користи помалку лекови отколку што е предвидено во предвидено во Секоја единица. Дополнителен канал за заклучување на Viper е достапен за купување да се користи со дополнителни лекови.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне