• Свеж
Супер технолошки синтетичко масло со 2 циклуси, 2. шише со мл

Супер технолошки синтетичко масло со 2 циклуси, 2. шише со мл

DEN 230.72

Од стока
Во продавницата

Синтетичкото масло од 2 циклуси на моторот е универзална мешавина чија целосна синтетичка формулација нуди максимална заштита. Помага во борбата против штетните ефекти на етанол во гориво за долг живот на моторот, обезбедува забележително намалување на чадот од издувни гасови и е дизајниран за употреба во мотори со ладење со високи перформанси, каде што се препорачува масло со ниско пепел. Супер технолошки синтетичко масло со 2 циклуси, универзална мешавина од 2,6 мл и целосна синтетичка формулација за максимална заштита. Помага во борбата против штетните ефекти на етанол во гориво за долг живот на моторот. Овозможува забележително намалување на чадот од издувни гасови. Наменето за употреба во мотори со ладење со високи перформанси, каде што се препорачува масло со ниско пепел. Ја намалува оксидацијата на горивото и ја подобрува подмачокот. Ги исполнува или ги надминува барањата за перформанси на JASO FB и API TC.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне