• Свеж
12 W 39 H Lifetime vinyl, прилагодено панел за неутрализирање, подигнати панели ролетни, W Shutter-Loks, Wedgewood Blue

12 W 39 H Lifetime vinyl, прилагодено панел за неутрализирање, подигнати панели ролетни, W Shutter-Loks, Wedgewood Blue

DEN 1.33

Од стока
Во продавницата

Нашите подигнати панели поредени по нарачки обезбедуваат мерка на едноставна, непобитна елеганција. Прецизната, автентична длабочина на нашите панели создава живописен карактер и интересни сенки за повеќе сценска фасада, без разлика дали е за современи дизајни или повеќе историски изглед. Шутнерите ги надополнуваат стиловите од Кејп Код до Федерален, стил на ќерамиди, Foursquare и многу повеќе. Вклучува пар ролетни и хардвер за појавување на бои. Најлесна инсталација - Инстали за неколку минути со вклучен хардвер. Поради материјали, ширините и должините се номинални +/- 1/2 ". Трајни градежни карактеристики се обликувани низ боја и јасен текстура на дрва.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне