• Свеж
Повторно воспоставена замена на кертриџот за серијалот Dell MW MK

Повторно воспоставена замена на кертриџот за серијалот Dell MW MK

DEN 0.33

Од стока
Во продавницата

Оваа професионално преработена замена на Dell MW169, 310 8390 (серија 9) Црниот кертриџ со висок капацитет е не -OEM џет -кертриџ кој е преку еден циклус на услуга и е надополнет. Овие реновирани алтернативи на касетите Dell MW169 не се обновени касети за Dell OEM. Тие се производи што не се OEM кои се изменети и обновени од преработувач кој не е одобрена или поврзана со Dell и им се гарантира дека ќе работат со вашиот Dell печатач. Повторно воспоставената замена за кертриџот Dell OEM MW169 е темелно исчистена заедно со млазниците за печатење. Тогаш, замената за кертриџот MW169 е прегледана за какво било можно истекување на школка, тестирана за работа на сите електрични коло и конечно алтернативата за OEM MW169 (3108390) се извршува преку вистински тест за печатење. Ако реновираната замена за кертриџот MW169 ги помине нашите ригидни стандарди, повторно е воспоставено да работи во вашиот печатач Dell! Ние нудиме 100% задоволство од квалитетот и гаранција за живот на нашите алтернативни касети и материјали за повторно воспоставување на производството за замена на Dell OEM MW169. Обновената замена за Dell MW169 може да се користи наместо овие OEM броеви : MK995, 330 0869, 330 8390, 330 0973, MW169, Серија 9, 310 8390. Ве молиме, бидете свесни дека поради промените во програмските програми за печатење на нивоата за ова Касетата може да изгледа дека е низок или празен. Навистина е полно и ќе печати целосен принос. За употреба во следниве печатачи : Фотографија сите во еден V305 W, Фотографија сите во еден V105, фотографија сите во една 926, фотографија сите во една V305. Ние сме ексклузивен препродавач на LD производи бренд на високо квалитетни материјали за печатење. 100% задоволство и гаранција за живот. Сите касети компатибилни и преработени од LD се тестирани со квалитет за да се обезбеди долготрајна употреба и смело, живописно печатење на секоја страница. Употребата на касети и материјали за замена на задниот дел не ја поништува гаранцијата за печатачот.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне