• Свеж
H7J37A3#T8G Фондација за нега на Фондација Повик за поправка со неисправно задржување на медиумите - Договор за проширена услуга - делови и труд - години - на лице место - -

H7J37A3T8G Фондација за нега на Фондација Повик за поправка со неисправно задржување на медиумите - Договор за проширена услуга

DEN 0.67

Од стока
Во продавницата

HP H7 J37 A3#T8 G Фондација Повикајте ја услугата за поправка со неисправно задржување на медиумите - Договор за проширена услуга - Делови и труд (за хард диск од 1.2 TB) - 3 години - на лице место - 24х7 - Време на поправка : 6 часа - за P/ N : H6 G43 A, H6 G43 AR Фондација за нега на Фондација Повик за поправка со неисправно задржување на медиумите - Договор за проширена услуга - Делови и труд (за хард диск 1.2 TB) - 3 години - на лице место - 24х7 - Време на поправка : 6 часа - за П. /N : H6 G43 A, H6 G43 AR.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне