• Свеж
килим за цвеќиња на цвеќиња од нулиум Марија

килим за цвеќиња на цвеќиња од нулиум Марија

DEN 0.67

Од стока
Во продавницата

Во Нулум, ние веруваме дека подните облоги и уметноста не треба да бидат меѓусебно ексклузивни. Основана со желба да се прекршат правилата за она што се очекува од килим во областа, се создаде нулом за да се пополни празнината помеѓу брилијантниот дизајн и достапноста. Во Нулум, ние веруваме дека подните облоги и уметноста не треба да бидат меѓусебно ексклузивни. Основана со желба да се прекршат правилата за она што се очекува од килим во областа, се создаде нулом за да се пополни празнината помеѓу брилијантниот дизајн и достапноста.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне