• Свеж
Моторад 1ts Сензор За Температура На Течноста за Ладење на Моторот Одговара изберете: 2005-ЗЕМЈИШТЕ LЕР LR3, 2006 - ЗЕМЈИШТЕ RANGEЕР ОПСЕГORTЕР СПОРТ

Моторад 1ts Сензор За Температура На Течноста за Ладење на Моторот Одговара изберете: 2005-ЗЕМЈИШТЕ LЕР LR3, 2006 - ЗЕМЈИШТЕ

DEN 3.33

Од стока
Во продавницата

Сензор За Температура На Течноста За Ладење На моторот Motorad 1ts1078 Сензор За Температура На Течноста За Ладење На Моторот Одговара : 2005-2009 LR3 8 Cyl 4.4 L 2006-2009 ЗЕМЈИШТЕ RANGEЕР ОПСЕГ SPЕР СПОРТ 8 Цил 4.4 L 2009-2010 ЈАГУАР XF 8 Цил 4.2 L 2006-2009 ЗЕМЈИШТЕ RANGEЕР ОПСЕГ RANGEЕР 8 Цил 4.4 L 2007-2009 ЈАГУАР ХК 8 Цил 4.2 Л 2006-2009 јагуар xj8 8 ЦИЛ 4.2 Л 2007-2009 ЈАГУАР XKR 8 ЦИЛ 4.2 Л 2008-2009 ЈАГУАР XJ 8 ЦИЛ 4.2 Л 2006-2008 ЈАГУАР С-ТИП 8 ЦИЛ 4.2 Л 2006-2007 ЈАГУАР Ванденплас 8 Цил 4.2 Л 2006-2007 јагуар СУПЕР В8 8 Цил 4.2 Л 2006-2009 ЈАГУАР XJR 8 Цил 4.2 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне