• Свеж
Грејс животински мраз ванила колаче Оз - Галета де Ваинила

Грејс животински мраз ванила колаче Оз - Галета де Ваинила

DEN 2.00

Од стока
Во продавницата

Enriched wheat flour (ferrous fumarate, zinc oxide, niacinamide, thiamin mononitrate, riboflavin and folic acid), sugar, high fructose corn syrup, vegetable shortening (palm oil, palm stearin, coconut oil), iodized salt, sodium bicarbonate, vegetable oil, Амониум бикарбонат, вештачки вкус, натриум бисулфит (конзервативен). Содржини : пченица на иста опрема како и другите производи што содржат млеко, сусам, овес и / или соја. Секоја пакет содржи 6 колачиња 28 Grsanimals Shapeseach пакет содржат 6 колачиња 28гр.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне